ÜRÜN DETAY

Dirmil Raydolap İmalatı


Ürün Kodu: 3081
Fiyat: Girilmedi

Özel Ölçü Ray Dolap İmalatı

Ray dolapların öne çıkan en büyük özelliği kapağı ile gövdesinin bağımsız olmasıdır. Bu özelliği dolabı tavana kadar yapmamızı ve ray dolap iç dizaynını istediğimiz gibi tasarlamamızı sağlıyor. Kapağın dolaptan ayrı çalışması , bitişlerde şık bir görüntü sağlamaktadır.

Günümüz modern yatak odalarının vazgeçilmez unsurları olan raylı dolap modelleri, az alandan maksimum kazanç elde etmemize yarayan çok kullanışlı mobilya ürünleridir. Aradığınız ürünleri; çabuk ve pratik şekilde bulabilirsiniz. Kapaklarındaki değişiklik imkanları ile tarzınıza göre ray dolap a kavuşabilirsiniz.

Müşterilerimiz kendi kullanacakları ray dolapların içini ve dışını kendi zevk ve isteklerine göre seçme hakkına sahiptir. İç mimarlarımız müşterimizin isteklerini 3D çizimle , imalattan önce görsel sunum yaparlar.

Size özel imal ettiğimiz ray dolaplarımızın en büyük özellikleri , çekmece ve mekanizmalarının sessiz çalışmasıdır. Bu sayede konfor ve bağımlılık artmış olur.

İşinde deneyimli ustalarla, konutlarınıza gelerek ölçüleri alıp istediğiniz malzemede kaliteli dolaplar üretiyoruz. Yüzde yüz garantili ürünleri size en kısa sürede ulaştırıp kullanmanızı sağlıyoruz. Sizlerde insan sağlığını olumsuz etkilemeyen malzemelerden yapılan, kaliteli servis ağı ve hizmet garantisi sunan, müşteri memnuniyetine önem veren firmalarla çalışıp iyi bir hizmetin farklılığını yaşayın.

Size özel tasarımlar ve ürünler için internet sitemizden ya da telefon aracılığıyla bizimle irtibata geçebilir, ücretsiz keşif ve fiyatlandırma talep edebilirsiniz.


Etiketler: ,