ÜRÜN DETAY

Gürece Giyinme Odası Dolapları


Ürün Kodu: 3040
Fiyat: Girilmedi

Özel Ölçü Giyinme Odası İmalatı

Giyinme odası , elbiselerinizin bir kerede görülebildiği , giysi seçiminde kolaylık sağlayan bir mekandır. Ayrıca çok fonksiyonlu bir odadır. Hem giyinme hem soyunma odası , dağınıklığı ortadan kaldıran bir odadır. Giysi seçimi hayatımızda önemli bir yer kaplayan ve çoğu kez zorluk yaşanılan bir iştir.

Amacımız , müşterilerimize rahatlık ve ferahlık sağlayan , aynı zamanda her sabah ne giyeceğini dert edenler için elbise kombinasyonunu kolay yapmak için güzel bir ortam sağlamaktır.

Çeşitli aksesuar ve aparatlar ile kullanılabilirliği arttırılan giyinme odaları, sahip olduğu minimum alandan maksimum kazanç ile kıyafetlerinizin bir arada bulundurabileceğiniz mobilya ürünleridir. Bir giyinme odasının içerisinde, pantolonluk, kravatalık, kemerlik, takı ve toka çekmecesi, uzun dolaplar için asansör askı aksesuarları olmazsa olmazlar arasındadır.

Size özel tasarımlar ve ürünler için internet sitemizden ya da telefon aracılığıyla bizimle irtibata geçebilir, ücretsiz keşif ve fiyatlandırma talep edebilirsiniz.

 

 


Etiketler: ,